Маркетинг та продажі
-
ТМ
Private Label 2022 & DistributionMaster об’єднають разом професіоналів з дистрибуції та ритейлу
- 05 жовтня 2022
28 жовтня 2022 року в Києві в один день відбудуться 2 щорічні Міжнародні бізнес-конференціїдетальніше -
ТМ
Як не псувати сир та сирну вітрину?
- 29 вересня 2022
Асортимент в більшості магазинів змінився: в когось просто зменшився, в когось стало більше сирів одного виробника, а в інших — менше вибору різних груп сирів. Рітейлери вимушені знову переглядати оформлення вітрин, викладку сиру та ламати голову, як зробити вітрину ефективною: зменшити списання зіпсованих сирів та почати продавати більше.детальніше -
ТМ
У Києві відбулася XІII щорічна конференція Food&NonFoodMaster-2022: «Restart у співпраці ритейлерів і постачальників у воєнний і післявоєнний час»
- 14 вересня 2022
9 вересня в Києві відбулась перша після початку війни, щорічна, 13-та за рахунком, Всеукраїнська конференція «Food&NonFoodMaster-2022: «Restart у співпраці ритейлерів і постачальників у воєнний і післявоєнний час».детальніше -
ТМ
NOVUS: адаптація, відновлення та розвиток попри війну
- 26 липня 2022
Мережа NOVUS не припиняла роботу з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну, не зважаючи на втрати складів, понівечення магазинів та знищення головного офісу в ТРЦ Retroville. Через що довелось пройти команді, як адаптувались до нових умов, про розвиток, постачальників та маркетингові активності, розповів генеральний директор мережі NOVUS Марк Петкевич.детальніше -
9 вересня 2022 року відбудеться конференція Food&NonFoodMaster-2022: Restart в співпраці ритейлерів та постачальників в воєнний та післявоєнний час
- 21 липня 2022
В Києві відбудеться XIII Міжнародна практична конференція Food&NonFoodMaster-2022, яка збере разом понад 300 топ менеджерів, ключових фахівців роздрібних мереж і компаній-постачальників. Організатор заходудетальніше -
ТМ
ISEI: Сервіс – це душа бренду
- 24 червня 2022
У формуванні асортименту в ISEI дотримуються ingredient-firt підходу. Орієнтуються не так на географію та конкретні бренди, як на ефективність засобів та вирішення завдяки ним різних потреб клієнтів. Зараз у мережі продовжують активно розвивати категорії догляду для обличчя, волосся та тіла. Не залишають і поза увагою нішу засобів для гігієни та будинку. Особливу увагу планували приділяти б`юті-гаджетам, що стали популярні в контексті домашнього догляду під час пандемії та залишилися в нашій бьюті-рутині. Про це та зміни у зв'язку з російською агресію розповіла редакції Ксенія Сергєєва, операційний директор ISEI.детальніше -
VARUS: Працювати – це наш фронт, бо ми є важливою частиною продуктової безпеки країни
- 20 червня 2022
VARUS – національна мережа магазинів, яка на сьогодні представлена 111 магазинами в 25 населених пунктах України. З моменту вторгнення росії ринок зазнав змін, бізнесу довелось перелаштовуватись і шукати нові шляхи взаємодії з партнерами, щоб надати доступ населенню до соціально важливих товарів. Про виклики з початком війни, взаємодію з партнерами й колишніми конкурентами, маркетингову активність та соціальну відповідальність розповідає Ольга Румянцева, директор з маркетингу VARUS.детальніше -
ТМ
Головні виклики – оптимізації витрат, ефективні поставки в магазини, автоматизація і перехід із російських систем
- 08 червня 2022
Разом з усією країною компанія U&Sluno продовжує долати виклики, що виникли через війну, та підтримувати суспільство в цей непростий час. Команда активно працює над новими проектами, підтримкою клієнтів та проектів в Україні і Європі. З абсолютною підтримкою колег із Чехії український офіс працює в Україні, щоб підтримувати безперебійну роботу бізнесу й допомагати в налагодженні та оптимізації логістики у воєнний час, а також інших не менш важливих процесів в сучасному ритейлі.детальніше -
ТМ
Еко-лавка: Бізнес успішний, коли власник – фанат своєї справи
- 03 червня 2022
«Еко-лавка» – це спеціалізовані магазини біля дому, що пропонують еко продукцію, а ключовим чинником у розвитку асортименту є натуральність. До війни мережа налічувала більше 90 об’єктів. Як розвивалась мережа, які були плани і яких змін зазнала «Еко-лавка» з моменту вторгнення росії, розповідає співвласник і директор з розвитку Олександр Петренко.детальніше