Статті
-
ТМ
Українські виробники сиру приєднуються до World Cheese Awards 2023
- 17 серпня 2023
World Cheese Awards — наймасштабніший сирний конкурс у світі. Цьогоріч він проходитиме у 27-28 жовтня у м. Тронгейм, Норвегія. Українські сировари за сприяння ProCheese та Ardis Group другий рік поспіль братимуть участь у WCA.детальніше -
ТМ
Як оптимізувати свої товарні залишки в магазинах
- 17 серпня 2023
У червні 2023 року міжнародна компанія-інтегратор Consulting for Retail успішно завершила проєкт із впровадження рішення SymphonyAI Retail Forecast & Replenishment (F&R) у торговельній мережі Linella. І сьогодні партнери готові поділитися першими підсумками кропіткої, але продуктивної роботи.детальніше -
ТМ
Як запустити РЦ за 2 дні та спланувати відкриття наступних об’єктів з урахуванням розвитку торговельної мережі?
- 14 серпня 2023
Як розвивалася логістика при масштабуванні мережі магазинів відомого українського ритейлера та хто допомагав йому у налагодженні логістичних процесів? Чи можливо запустити РЦ у рекордно короткі 2 дні та що для цього слід зробити? Які виклики необхідно подолати та які результати можна отримати?детальніше -
ТМ
Інновації ринку кавового обладнання вже в Україні!
- 14 серпня 2023
Компанія EasyVending вже не перший рік приймає участь у заходах, що проводить компанія «Трейд Мастер Груп», тож і цей рік не став винятком. Цього разу ми презентуємо, окрім нової кави від українських обсмажувальників, ще нове обладнання з Далекого Сходу, що здатне посунути з п’єдесталу відомі марки суперавтоматів.детальніше -
ТМ
«Волинський бровар»: Ми не конкуруємо з масовим пивом, а просто робимо свою справу
- 11 серпня 2023
9 років тому, у далекому 2014-му в маленькому містечку Березне Рівненської області почала роботу пивоварня «Волинський Бровар». Її засновник Микола ІВАЩИШИН, не маючи великого досвіду в пивоварінні, всі знання здобував на власних помилках і вдалих рішеннях. А потім ще й закріпив набуті практичні навички, отримавши диплом магістра в університеті. «Коли ми починали працювати та були «чайниками», то не розуміли, що добре, а що погано, а просто робили свою справу. Тепер, набувши досвіду, ми вже добре знаємо, що ми можемо, чого хочемо і що для нас важливо», – каже засновник пивоварні «Волинський Бровар». Саме завдяки любові до своєї справи йому вдається не лише втримувати позиції пивоварні у такий складний для України час, а й розвивати її, розширювати асортимент і завойовувати нових споживачів. Як працює «Волинський Бровар» зараз, які новинки невдовзі з’являться на ринку і в чому секрет успішної пивної справи, читайте в репортажі проєкту «Напої & Пиво. Технології та Інновації».детальніше -
ТМ
Відкриття нового супермаркету: створення ефективної сирної вітрини
- 09 серпня 2023
Сирна культура поширюється в усіх куточках світу, пропонуючи неймовірну різноманітність смаків і текстур. Однак, з огляду на таку велику кількість різних сирів, магазини постійно стикаються з викликом ефективно організувати простір, щоб забезпечити максимальний комфорт для покупців та залучити їх у світ сирної гастрономії. Саме тут на сцену виходить концепція сервісу ProCheese Кастомайзинг — створення якісного сирного простору в магазинах, який зможе задовольнити смакові потреби споживача.детальніше -
Реалізація планограм: можливі проблеми та їх розв'язання
- 03 серпня 2023
Правильна організація системи реалізації планограм сприяє налагодженню комунікації між офісом і магазинами, а також глибшому розумінню офісом процесів, що відбуваються в торговій точці.детальніше -
Alterra Group відновлює будівництво складського комплексу Київській області
- 02 серпня 2023
Девелопер Alterra Group оголошує про відновлення будівництва сучасного складського комплексу JOULe, який буде розташований у селі Святопетрівське Київської області. На початку липня розпочалися підготовчі роботи та будівництво, а здача обʼєкта в експлуатацію запланова на 1 квартал 2024 року.детальніше -
ТМ
«Хорсай» презентує в Україні ручні інструменти одного з найбільших виробників у світі Water Tools
- 01 серпня 2023
Компанія «Хорсай» була створена на початку 2019 року. За цей час колективом була виконана колосальна робота — від представлення нової торгової марки до виходу на ринки теренів Заходу України.детальніше