інтервю від виробника, інтервю від ТОП-керівника з маркетингу, інтервю від маркетолога, ТОП інтервю від виробника, інтервю від мережі магазинів, інтервю від виробника продуктових товарів

Статті

  • Відмова від поліетилену — головний тренд світового ринку пакування, — Дмитро Базаров, генеральний менеджер Rendpacoeco

    Відмова від поліетилену — головний тренд світового ринку пакування, — Дмитро Базаров, генеральний менеджер Rendpacoeco

    • 12 грудня 2023
    Дмитро Базаров, генеральний менеджер Rendpacoeco, у розмові з TradeMaster.UA розповів про реалії сучасного ринку пакування, зокрема — про боротьбу з використанням поліетиленових пакетів в Україні та світі.
    детальніше
  • «Блокування кордонів - новий метод в економіці чи політика?»

    «Блокування кордонів - новий метод в економіці чи політика?»

    • 11 грудня 2023
    Вже другий місяць українські водії живуть в своїх автівках на кордоні Польщі, без належних побутових умов, волонтери намагаються забезпечувати їжею, без медичного забезпечення, як повідомляють ЗМІ – два водія померло безпосередньо в чергах до пунктів пропуску.
    детальніше
  • 02 лютого 2024 року  пройде «Big Trade-Marketing Show-2024: New reality – new possibilities»

    02 лютого 2024 року пройде «Big Trade-Marketing Show-2024: New reality – new possibilities»

    • 08 грудня 2023
    На щорічній конференції «Big Trade-Marketing Show-2024: New reality – new possibilities» збереться понад 350 учасників, щоб обговорити тренди та тенденції розвитку трейд-маркетингу.
    детальніше
  • Автоматизовані рішення для логістики від LINKS GROUP

    Автоматизовані рішення для логістики від LINKS GROUP

    • 08 грудня 2023
    На конференції до Дня Логіста неодноразово піднімалися питання щодо втрати обладнання, його пошкодження, внаслідок недбалого ставлення. Потреба в Intelligent cabinets від Zebra Technologies виникла внаслідок зростаючої популярності використання мобільних пристроїв, а саме терміналів збору даних та виробничих планшетів у бізнесі. Мобільні пристрої, такі як планшети, термінали збору даних, сканери штрих-кодів та інші, стають все більш важливими для ефективної роботи компаній.
    детальніше
  • ТМ
    Нові смаки на ринку: AZNAURI презентував вина з фруктовими смаками

    Нові смаки на ринку: AZNAURI презентував вина з фруктовими смаками

    • 08 грудня 2023
    Широко відомий в Україні бренд вина AZNAURI створив і випустив шалену новинку, яка заслуговує звання ідеального вина, з яскравим ароматом і смаком фруктів. Тепер українці можуть насолодитись неймовірним фруктовим букетом та обрати на полицях магазинів вино з чотирьох смаків для будь-якого настрою та події.
    детальніше
  • ТМ
    ANT-Logistics: як потреби клієнтів формують майбутнє сервісу

    ANT-Logistics: як потреби клієнтів формують майбутнє сервісу

    • 07 грудня 2023
    У світі технологій іноді забувається, що справжня сутність ІТ-рішень полягає не лише у ефективності чи інноваційності, але й у здатності відповідати реальним потребам та бажанням користувачів. Клієнтоорієнтованість, як фундаментальний принцип розвитку IT-продукту, стає тим ключем, який відкриває двері до великого успіху.
    детальніше
  • ТМ
    Новітні технології: що вони дають клієнтам

    Новітні технології: що вони дають клієнтам

    • 06 грудня 2023
    Технології вирішують багато. Від них залежить успіх рішень, масштабованість, збереженість інвестицій та спроможність працювати з великими даними систем, різними пристроями. Часто про технологічність забувають розповідати компанії, бо клієнти не розуміють різниці між технологіями і, як результат, обирають не те, що більш досконале і потужне, а те, що більш зрозуміле.
    детальніше
  • ТМ
    Логістика майбутнього: новий рівень інновацій для компаній

    Логістика майбутнього: новий рівень інновацій для компаній

    • 04 грудня 2023
    23-24 листопада пройшла виставка-форум: «День логіста: рішення в ланцюгах постачання». Це наймасштабніший тематичний захід, присвячений сьогоденню і майбутньому ринку поставок. У ньому взяли участь ключові гравці логістичної галузі. А це говорить про те, що цікавих новинок, ідей, розробок представлено було багато. Окрему увагу привернула розробка компанії ItUa.
    детальніше
  • ТМ
    Всеукраїнський День Логіста: Рішення в ланцюгах постачання

    Всеукраїнський День Логіста: Рішення в ланцюгах постачання

    • 01 грудня 2023
    23-24 листопада в Києві відбулася наймасштабніша логістична подія року — Всеукраїнська виставка День Логіста: Рішення в ланцюгах постачання.
    детальніше